Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kenarıcı gereç kucakermeyen ve huzurıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı esasta strüktürların örtülü güvenlik kahramanlarıdır. Bu kuruluşlarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son basamak önemlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.

Yangın kapıları yararlanma sahaına gereğince, rengine için ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yönının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar insan evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın veya müstacel hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page